Microsoft Office

Ladda ner vår broschyr

Med våra utbildningar kan dina medarbetare lära sig Office-paketen på ett sätt som passar dem, oavsett vilken erfarenhet de har.

Kurser

Microsoft Office 2016

Välkommen till kurserna i Microsoft Office 2016. Här lär du dig snabbt, enkelt och smidigt att använda de olika funktionerna i Office-programmen.

Microsoft Office 2013

Välkommen till kurserna i Microsoft Office 2013. Här lär du dig snabbt, enkelt och smidigt att arbeta mer effektivt i Office.

Microsoft Office 2010

Välkommen till kurserna i Microsoft Office 2010 och ett utbildningskoncept som hjälper dig att använda ditt Office-paket mer effektivt.

Office 365

Välkommen till denna kurs som ger dig en introduktion till Office 365. Här får du en ökad förståelse för hur nya Office 365 fungerar och hur du bäst arbetar med det.

Windows 10

Välkommen till denna kurs som hjälper dig att arbeta mer effektivt i Windows 10. Modulerna och lektionerna i kursen handlar i första hand om funktioner som är nya i Windows 10.

Windows 7

Välkommen till denna kurs i Windows 7 och ett utbildningskoncept som hjälper dig att arbeta mer effektivt med din Windows 7-dator.

Kurserna

Våra kurser består av korta filmklipp, vilket ger dig möjlighet till att ägna din tid åt de funktioner i Office-programmen du är intresserad av. Till kurserna finns test för att kunna mäta vem som har gjort vad.

Flexibelt

Våra kurser gör du på det sätt som passar dig bäst. På jobbet eller om du är på språng spelar ingen roll. Vare sig du är nybörjare eller expert på Office-programmen är kurserna anpassade efter din nivå.

Webbaserat

Inga programvaror behöver installeras. Allt du behöver är tillgång till webben för att få tillgång till kurserna. Det går även att få kurserna på olika språk – svenska eller engelska.

Fem anledningar att välja oss

  • Nordens mest populära lösning för digitala utbildningar i Windows och Office-programmen.
  • Pedagogiska steg-för-steg-lektioner för både nybörjare och experter.
  • Möjlighet till uppföljning av dina medarbetare på individnivå.
  • Möjlighet att specialanpassa utbildningarna efter ditt företag med en egen portal, eget inlogg och användarprofilering.
  • Diplom till användaren efter avklarad kurs.
     
Personlig licensGrupplicensVerksamhetslicens
Webbaserade kurser i MSO-paketet
Fritt val av kurser
Egen verksamhetsanpassad portal med logo
Statistik
Fri uppdatering av kurser
Fri uppdatering av användare

Vi ger dina medarbetare ett enkelt och effektivt verktyg för att lära sig och vässa sina kunskaper i Windows och Office-programmen.

Webbaserade företagsutbildningar i Office och Windows

Med vår portal får du tillgång till webbaserade lektioner i Office (2010, 2013, 2016 och 365), Windows (7, 8 och 10), Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Skype för företag, SharePoint, OneNote och Project, med olika nivåer för olika förkunskaper.

Enkla steg-för-steg lektioner

All undervisning sker i form av filmer med steg-för-steg-övningar. På så sätt kan användaren se hur konkreta uppgifter utförs i bild, samtidigt som en berättarröst säger hur det går till.

Integrerad sökning

Lektionerna är sökbara vilket gör det lätt för användaren att hitta lösningar på utmaningar den stöter på i sitt dagliga arbete.

Examensprov och diplom

En användare kan när som helst testa sina kunskaper genom att göra ett examensprov. När användaren klarar provet får den ett personligt kursdiplom som bevis på sina kunskaper. Och om minnet sedan behöver friskas upp är lektionerna aldrig mer än några klick bort.

Utvärdering av resultat

Med vårt utvärderingsverktyg får du som administratör en tydlig överblick över dina medarbetares utveckling, både som grupp och på individnivå.

Möjlighet att skapa mejlkurser

För att uppmuntra dina medarbetare till regelbundna sjävlstudier kan du skapa egna kurspaket av utbilningsportalens lektioner som automatiskt mejlas ut till utvalda användare med jämna mellanrum.

Läs mer om våra nöjda kunder

“Vi identifierade tidigt ett behov av utbildning i samband med uppgraderingen till Office 2013 samt Office 365. Trots användarinstruktioner var det vanligt att samma frågor återkom till supportavdelningen. En del frågor kunde vi dessutom inte svara på. Vi ville ta hjälp av riktiga experter för att lösa mer komplexa ärenden och för att vara mer effektiva. Det är ett sätt för oss att använda våra interna resurser bättre.

Då vi har en flexibel arbetsplats och fler kontor i landet än det som finns i Stockholm insåg vi snabbt att e-learning var det enda möjliga sättet att utbilda personalen på. Vi har dessutom många i vår organisation som reser mycket i tjänsten. Det här gör att vi har fler medarbetare som har svårt att vara på en plats vid en specifik tid.

Det är svårt att samla alla som behöver utbildning till endast några enstaka tillfällen. E- learning passar oss utmärkt eftersom man kan göra kurserna var man än befinner sig och när man har tid. Bonnier Academy hade ett attraktivt erbjudande med ett stort urval av utbildningar och också av den senaste Office-versionen. De erbjuder även sina kurser på andra språk än svenska det är viktigt för oss att kunna få kurserna på engelska. Därför var det ett enkelt val att välja Bonnier Academy som leverantör.”

Sophia Lunneborg
IT Project Leader
Läkare Utan Gränser/Médecins Sans Frontières

Fler nöjda kunder