Om oss

Etablerade sedan 1989

Bonnier Healthcare utvecklar och säljer digital kompetensutveckling och fortbildning. Våra kurser gör personalutbildning möjlig för alla när den behövs som bäst.

Sedan vi började med e-learning 1989 har vi hjälpt över 350 000 personer att lära sig Microsoft Office och Windows. Idag är vi verksamma i hela Norden med både stora organisationer och enskilda användare som kunder.

Initiativrika.

Vi vill vara med och omdefiniera vad ett utbildningsföretag kan vara i framtiden.  Därför hittar vi lösningar som utmanar och skiljer sig från de traditionella utbildningsföretagen.

Problemlösare.

Vi förser människor med kunskap som hjälper dem att lösa problem som dyker upp på arbetet. Tankesättet att vara en problemlösare genomsyrar alltifrån hur vi utformar vårt kursinnehåll till hur vi kommuncerar med våra kunder.

Jordnära.

Mitt i det digitala är vi också det mänskliga företaget. Och mitt i det stora Bonnier är vi också det lilla företaget. Det betyder att vi pratar ett språk som inte är för komplicerat eller högfärdigt och vi krånglar inte till saker i onödan.